بسم الله الرحمن الرحیم

موسیقی تجسمی !

علم روانشناسی موسیقی!

روانشناسی موسیقی شاخه‌ای است که به درک موسیقی و مفاهیم آن و بررسی تاثیر موسیقی بر مغز و رفتارهای روزمره می‌پردازد. علاقه انسان‌ها به موسیقی در طول تاریخ و توصیه‌های فیلسوفان و دانشمندان، باعث شده که محققان با استفاده از ابزار پیشرفته، به دنبال بررسی تاثیرات موسیقی بر مغز انسان بروند. این تحقیقات باعث ایجاد شاخه‌ای با عنوان موسیقی شناسی روانی شد که به دنبال بررسی نحوه واکنش سیستم عصبی در مقابل موسیقی، اهداف و پژوهش‌های گوناگونی را دنبال می‌کند.

«موسیقی به تمام عالم روح، به مغز ما بال، به تصوراتمان پرواز و به همه چیز زندگی می‌بخشد  .»
افلاطون

هدیه‌ای از مادر طبیعت!

گاهی آواز دلنشین یک پرنده به ما یک حال خوب هدیه می‌دهد”افلاطون” فیلسوف بزرگ یونانی می‌گوید: موسیقی برای روح همانند ورزش برای بدن است. محققان هم پس از سال‌ها تحقیق و بررسی به جمله‌ای که افلاطون چند قرن پیش گفته بود رسیده‌اند و می‌گویند اگر می‌خواهید بدن خود را محکم کنید، به بدنسازی بروید و اگر می‌خواهید مغز خود را ورزیده کنید، به موسیقی گوش دهید.

تأثیر موسیقی‌ آرامش‌بخش بر جسم و ذهن!

موسیقی بر وضعیت روانی انسان، به ویژه کودکان تأثیر می‌گذارد. بسیاری از کودکان که صدای آواز مادران خود را شنیده‌اند، احساس آرامش بیشتری در مقایسه با گروه دیگری از کودکان که از این نعمت برخوردار نبوده‌اند، می‌کنند.

1-نظریه باهوش‌تر شدن افراد با گوش دادن به موسیقی بر طبق این نظریه، موسیقی کلاسیک باعث می‌شود تا افراد با تمرکز بهتری به فعالیت و مطالعه بپردازند.

حتما خودتان یا آشنایان کسی را می‌شناسید که در هنگام خواندن کتاب به موسیقی کلاسیک و آرامش بخش گوش می‌کنند. حتی ممکن است در خیلی از فیلم‌ها و سریال‌ها هم چنین چیزی را دیده باشید. نظریه تأثیر موتسارت می‌گوید که هنگام گوش دادن به موسیقی مخصوصا کلاسیک، سطح IQ شما قدری افزایش می‌یابد. در نتیجه تأثیر مثبتی بر میزان یادگیری و متمرکز بودن شما می‌گذارد.

تاثیر موسیقی بر یادگیری با افزایش روحیه!

گوش دادن به موسیقی می‌تواند شما را به یک فرد شادتر تبدیل کند.  موسیقی به عواطف ما احساس آزادی بیشتری می‌دهد و سطح دوپامین را افزایش می‌دهد. طبق تحقیقات، گوش دادن به موسیقی باعث آزاد شدن دوپامین در مغز ما می‌شود. دوپامین یک انتقال دهنده عصبی است که باعث تقویت احساس شادی و هیجان می‌شود.

مطالعات نشان داده است که افراد هنگامی که روحیه مثبتی دارند، نسبت به زمانی که روحیه منفی یا خنثی دارند، در حل مشکلات بهتر عمل می‌کنند.

کاهش استرس و اضطراب!

صرف نظر از اینکه  موسیقی گوش می‌کنید، زیر دوش آواز می‌خوانید، شب با صداهای موزون می‌رقصید یا فقط از گوش دادن به رکورد مورد علاقه خود لذت ببرید. احتمالاً موارد کمی وجود دارد که ما می‌توانیم به واسطه آن، خوشبختی یا خوشحالی ناشی از شنیدن موسیقی را درک کنیم. موسیقی استرس و اضطراب را کاهش می‌دهد.

 کاهش استرس و افزایش بازده!

تحقیقات نشان داده است که گوش دادن به موسیقی در واقع سطح کورتیزول را کاهش می‌دهد. کورتیزول هورمونی است که معمولاً مسئول احساس استرس و اضطراب درون ما است.

از آنجایی که موسیقی باعث آرامش شما می‌شود، در نتیجه خواب شما را نیز بهتر می‌کند.

موسیقی می‌تواند ضربان قلب ما را کاهش دهد و تنفس ما را تنظیم کند. این به نوبه خود به بدن ما کمک می‌کند تا آرام شود و بنابراین در هنگام خوابیدن نیز آرام خواهید بود. مطالعات نشان می‌دهد، که موسیقی مغز را تحریک می‌کند تا مراحل خواب عمیق و آرامی را داشته باشد و بنابراین با شنیدن موسیقی، می‌توان شاهد رفع اختلالات جدی در خواب بود.

شنیدن موسیقی باعث افزایش شبکه سیناپسی می‌شود!

ثابت شده است که از طریق موسیقی،  شبکه‌های جدیدی از سلول‌های عصبی در مغز تشکیل می‌شود. مطالعات علمی نشان می‌دهد که منطقه‌ای از حافظه ما که در آن موسیقی ذخیره می‌شود، نسبتاً بیشتر از مناطقی که مسئول حافظه زندگی نامه هستند، دست نخورده باقی می‌ماند.

این همان توانایی است که موسیقی درمانگران از آن استفاده می‌کنند، به عنوان مثال در بیماران آلزایمری، که علی رغم بیماری می‌توانند آهنگ‌ها و ملودی‌های گذشته خود را حتی در مرحله پیشرفته به یاد بیاورند و آنها را بی عیبو نقص بخوانند، حتی اگر آنها ده‌ها سال آن موسیقی را نشنیده باشند.

موسیقی تجسمی (Visual music)!  

موزیک های تجسمی و آرامش بخش مناسب برای رویا پردازی وتمرکز و تفکر و تجسم رویاها و اهداف که تجسم یکی از قدرتمند ترین و عالیترین راه های برای رسیدن به اهداف هست.

یک نمونه موسیقی تصویر تجسمی :

برای دانلود این موسیقی تصویر اینجا کلیک کنید !

1-لینک ورود به قدم اول بصورت رایگان با توضیحات کامل و مفصل دوره چهل قدم !

2-لینک ورود به قدم دوم با 70% تخفیف برای 1000نفر اول که زودتر ثبت نام کنند!

 

ثبت نام در دوره چهل قدم -قدم دوم

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *